AĞRI / PATNOS - Derecik İlkokulu

Derecik İlkokulu

DERECİK KÖYÜ DERECİK KÜME EVLERİ NO 25 PATNOS / AĞRI
Vizyon
Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip evrensel kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde bir insan olarak insanlık değerlerine sahip çıkan; Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak ; sürekli kendini yenileyen ve her zaman bir adım önde olan bir toplum yetiştirmek.”
Misyon
Hayatta karşılaştığımız eksiklikleri sadece iyi eğitilmiş bir insanla kapatabiliriz. “ Bilgi çağı olan günümüzde, muhasır medeniyet seviyesine ulaşmak için en önemli unsur eğitimdir. Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulanarak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunarak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlayarak ve okulda öğrenmenin kalitesini sürekli artırarak eğitimi yükseltmek temel görevimizdir.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Okulumuza servisle ulaşım sağlanmaktadır.
İl merkezine 101 km. İlçe merkezine 21 km. uzaklıktadır.